2 aktier der er i mit portefølje og 2 jeg gerne vil have en position i. 13/04/21
Kidoz Inc. (KIDZ.V)


Det ser ud til Kidoz blev afvist da den prøvet at bryde igennem, og nu skal ned og finde støtte og styrke ved ema 50 (Blå linje) som den har gjort før. RSI'en ligger meget tæt på et neutralt punkt så vi har masser af plads endnu, MACD'en indikere at vi er gået fra et købs signal til et salgs signal, men tror det bliver kortvarigt.Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)


Når vi kigger på Quis så følger den stadig vores mønster, vi skal nok lige ned og ramme ema 20 (Grøn linje) en sidste gang før vi går igennem toppen gætter jeg på. RSI'en viser vi er mere købt end solgt, men der er stadig masser af plads. MACD'en indikere vi er lige ved at skifte til et købssignal som ville stemme godt over ens med vi snart kunne bryde igennem toppen.


CubicFarm Systems Corp. (CUB.V)


Jeg har holdt øje med denne aktie i lang tid efter hånden, da det er en fantastisk virksomhed, men har aldrig nået med på vogne da der hele tiden er kommet en anden aktie i vejen.


Lige nu befinder den sig i en opadgående kanal, hvor den har ramt toppen og nok skal et stykke tilbage igen før den forsætter op af. Håber på den skal tilbage og teste sin støtte zone (blå blok) så jeg får en chance for at købe mig ind, der er også en chance for vi kun kommer til at ramme medianen af kanalen.


RSI'en er kraftigt overkøbt og vi har en faldene volumen som kunne stemme overens med vi skal et stykke tilbage igen.Organto Foods Inc. (OGO.V)


Ogo befinder sig i en opadgående kanal, men ligger i bunden af den i øjeblikket hvor den får støtte af ema 50 (Blå linje) og vores støtte zone (Blå boks). Jeg håber på at ema 50 kan holde os oppe som den har gjort et par gange før, hvis ikke har vi stadig vores støtte zone og i værste tilfælde ema 100 (Rød linje).


RSI'en ligger stadig tæt på et neutrale punkt, så der er masser af plads til at gå begge veje, MACD'en indikere dog vi har et stigende salgs momentum, der er dog næsten ingen volumen så hvor meget den skal ned endnu, må tiden vise.


Hvis der kommer en kraftig volumen og vi skyder op fra bunden af, viser det at den opadgående kanal stadig holder og det ville være et godt tidspunkt at gå ind på.


Håber i kan bruge disse tekniske analyser til noget og de måske kan sætte nogle tanker igang hos jer 😊


Smid gerne et ❤ hvis fandt det brugbart.98 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle