AMC 🚀

I dag valgte jeg at forstørre min AMC position, så i givende øjeblik fylder AMC 36% af mit portefølje. Dette er virkelig en høj risiko, men kan ikke se hvordan dette kan blive til andet end et short squeeze og et gamma squeeze når det kommer til AMC, da alt for mange hedgefonde har overspillet deres hånd (Igen) og sidder fast med ingen mulighed for at slippe ud af deres position uden kæmpe tab. Lige nu er det også blevet langt sværere for hedgefonde at shorte AMC da mange ikke tillader det ved mindre de kan ligge kapitalen up-front da det er for stor en risiko.


Jeg har ikke sat en stop loss da denne aktie har alt for store udsving, men har sat en del take profit order hvor jeg regner med vi kommer til at ramme når vores short squeeze og gamma squeeze en gang bliver udløst. Der er rigtig mange forskellige bud på hvor højt vi skal op når dette sker, personligt tror jeg vi kommer til at ramme omkring de $650. Men det er umuligt at sige hvor højt vi skal op, jeg baserer mit mål på det info jeg har kunne finde på det short squeeze og gamma squeeze vi så i volkswagen tilbage i 2008, samt alt den info jeg har kunne finde om AMC.


Men husk at lave jeres egen DD og lad vær med at investerer mere end i kan tåle at miste.

93 visninger5 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle