AMC

Undskyld ventetiden, men jeg arbejder i øjeblikket på et større blog indlæg som jeg har været i gang med i over 14 dage nu. I dette blogindlæg skal jeg igennem en masse data, hvor jeg forklare hvorfor marked ser skidt ud i øjeblikket og hvorfor jeg mener folk skal begynde at passe på med at være i marked (dog ikke AMC/GME).


AMC


Godmorgen apes! 🦍


I går fik vi rigtig gode nyheder fra the silverback gorilla (Adam Aron) som kom ud og sagde der ikke ville være nogen afstemning om der skulle udstedes flere aktier før 2022. Disse nyheder er ikke helt nye da vi allerede godt viste der ikke ville komme ny aktier før 2022, men nu er dette spørgsmål i hvert fald langt i jorden til 2022.


https://www.marketwatch.com/articles/amc-backs-off-on-vote-for-more-stock-sales-reddit-crowd-rejoices-51625614531?mod=mw_quote_news


Her sidder folk sikkert og tænker, men hvorfor faldt aktieprisen så når vi får disse bullish nyheder? Hvis man kigger på grafen og på hver gang vi har fået gode nyheder, så er prisen dykket. Grunden til dette er hver gang der kommer gode nyheder gør hedgefondene alt for at presse prisen ned og bliver langt mere offensive, da sådan nyheder hurtigt kunne sende prisen højt op, da der ikke skal særlig meget købs volume til at sende den afsted, idet vi sidder på over 80% af aktierne.Men folk skal ikke være nervøse over AMC's pris, da det ikke gør nogen forskel. Vores short squeeze kommer lige meget hvad, om prisen ligger i $72 eller $20. I skal huske hedgefondene skal have prisen ned under $10 før de begynder at kunne slippe ud, og det tror jeg ikke kommer til at ske, da det ville betyde næsten alle os apes skulle begynde at sælge deres positioner. not gonna happen!


gif

Lige nu ser det ud til vi bevæger os sidelæns igennem denne kanal (to orange linjer). Men selv hvis vi falder ned under, lad vær at gå i panik. Vi har allerede vundet, vores short squeeze kommer så slap af og nyd turen og hvis du er heldig kan du måske endda samle lidt flere aktier op til en billig pris 🍌I må have en fantastik dag alle sammen, stay strong apes 🦍

150 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle