crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

What?


Hold da op, det var noget af en dag vi havde igår, skal vi ned eller skal vi op.


Hvis man kigger på billedet (billede forneden) kan man se vores Bullish candlestik var oppe igennem ema 200 i forgårs hvorefter den faldt nedunder emaen igen. Dette er ikke en bekræftet afvisningen da man skal vente på næste candlestik er lukket som sker i dag.


Nasdaq


Men sådan som det ser ud lige nu er næste candlestik ved at lukke som en doji som indikerer en trend vending. Men der er selvfølgelig intet der er sikkert i teknisk analyse, vi bruger det bare så vi kan få en fornemmelse af hvor markedet/aktien er på vej hen.


Nasdaq


Selvom vi kommer til at lukke vores candlestik i dag som en doji, så tror jeg det bliver meget svært at få en trend vendning på det her tidspunkt. Vi har både ema 200 og vores nye modstandszone lige over os som kommer til ar fungere som en meget stærk modstand.


Jeg tror personligt vi fik et bounce igår fordi vi var nede og ramme den gyldne fib 0.618 (billedet forneden).


Nasdaq


Om man tror på det eller ej så virker de her fib tal som støtteniveauer og det er tit her man ser en trend vending, tror dog ikke det bliver nu vi får en, da markedet stadigvæk ikke ser godt ud samt det vi ser i verden stadigvæk gør investorerne utrygge.


Det næste fib niveau er 0.786 som også plejer at virke som et punkt hvor en nedadgående trend kan vende, men det kommer først nede omkring $8800.


Nasdaq


Så vi har stadigvæk lang vej endnu, men hvem ved trenden kunne selvfølgelig godt begynde at vende i dag men tvivler dog stærk på det. Hvis vi kigger på de to sidste candlestiks, så viser de en ubeslutsomhed blandt investorerne samt vi ligger imellem to indikatorer (ema 200 og fib 0.618) som presser os i hver deres retning. Derfor regner jeg med vi kommer til at bevægelse sidelæns eller vi falder længere ned imod næste fib niveau.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500