crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Blodrød dag 🩸 

Hold da op! Det var noget af en rød dag vi havde og det ser ud til det forsætter i AM, imens jeg sidder og skriver dette blogindlæg er US100 nede med -2,86%, det er blodrødt. Det er ikke underligt vi får et rødt markedet og slet ikke efter i går med det lille bounce på vores støttezone, men havde godt nok ikke regnet med sådan et blodbad.


Nasdaq


Lige nu ser det ud til vi er blevet kraftigt afvist af ema 200 (Lilla linje) og vi ligger midt inde i vores støttezone hvor der bliver kæmpet hårdt for at holde os oppe. Jeg tror dog ikke det bliver en lang kamp da sælgerne har overtaget og alligevel har fået presset helt ned i næsten - 4% i løbet af dagen uden køberne kunne vende det, lige nu er det kun et spørgsmål om tid før vi skal ned i næste støttezone.


Hvis vi kigger på det store billede skal vi huske vi befinder os i en nedadgående kanal som er et tegn på den overordnet trend er nedadgående, i sådan et mønster kan vi sagtens få nogle korte opadgående bevægelser, men som man kan se på billede forneden falder de sammen igen og vi forsætter den nedadgående trend.S&P500


Hvis vi tager et kig på S&P500 så minder de meget om hinanden, det er næsten det samme mønster de har lavet. Så der er ikke meget nyt at sige til dette index som ikke er blevet sagt om Nasdaq. Hvis vores støtte ikke holder skal vi også ned og se næste støtte niveau på S&P500, det vil sige vi skal helt ned til det pris niveau som vi havde før Covid ramte.


Det eneste vi kan gøre lige nu er at sidde stille og afvente havde markedet vil, skal vi ned igennem vores støtte og nulstille vores indexer tilbage fra før Covid eller vil vi få et bounce her?


Hvad skal der ske?

  • Vi falder igennem vores støttezone.

  • VI skal helt sikkert have et bounce her.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500