Dagens køb Qyou og AMC


Qyou Media (QYOU)


Jeg har valgt at fylde mere på min Qyou position da jeg godt kunne lide den candlestick den lavet tidligere på dagen, da den viser der er masser købs momentum i dette område som også kan ses på den grønne Ichimoku cloud.
AMC Entertainment Holdings (AMC)


Jeg tog en position i AMC tidligere i dag hvor jeg havde sat en tæt SL, men efter den tog afsted rykket jeg den til min købs pris så jeg intet tab får hvis den skulle falde tilbage igen.

Jeg har intet mål på denne position, jeg lader den bare ride og ser hvor vi havner henne da det er umuligt at sige hvor denne slags aktie skal hen, som det også med GME.

Jeg regner stadig med denne aktie skal langt højre op, da der er meget hype omkring den samt der senere i dag skulle være 1-2 interviews omkring AMC, dette gætter jeg også på kan sende den langt højre op. Derudover skal man huske at det short squeeze folk venter på ikke er kommet endnu.Håber i har en fantastisk handles dag ✌


97 visninger4 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle