Den kommende uge for AMC 📉📈
Hvad mon vi kan se frem til i denne uge? 🤷‍♂️

Jeg har selv nogle ideer om hvad vi har i vente den kommende uge. Men jeg vil starte med at komme med lidt info, da en del har spurgt mig om hvordan Citadel kan blive ved med at presse prisen ned selv om der ikke er flere aktier i omløb.


Hvordan kan de stadigvæk shorte AMC?


Her skal det siges det ikke udelukket er Citadel som prøver at shorte AMC, der er flere hedgefonde som prøver at få presset prisen ned på AMC, da langt de fleste er presset godt op imod mureren i øjeblikket. Men hvis vi nu bare tager udgangspunkt i Citadel, da det er den hedgefond der sidder værst i det, og lægger de andre hedgefonde på hylden.

Jeg kan ikke sige 100% hvordan det hele fungere, da der er informationer jeg som alm. investorer heller ikke har adgang til (som jer) som f.eks. dark pools. Dark pools er en af de ting som the ape army kæmper imod, da det er en af de ting som gør at aktiemarkedet er for eliten og ikke for den alm. investorer. Dark pools er der for at banker, hedgefonde etc. kan handle med hinanden uden at videre give informationer til det alm. markedet vi er en del af. Dark pools er lavet så større investorer kan handle større ordrer (Blocks) uden det vil påvirke det alm. marked, men personligt tror jeg ikke længere dette er tilfældet i dag, da det også er her naked shorting finder sted.Men hvis vi kigger væk fra dark pools som vi alligevel ikke kan finde informationer på og tager et kig på deres andre muligheder. Jeg har fundet ud af hen over weekenden at Citadel gør brug af et smart trick hvor de køber masser af put options i alle de ETF'er som indeholder flest AMC aktier, på denne måde shorter de bare AMC igennem alle disse ETF'er. De er ikke så dumme de hedgefonde, på denne måde kan de stadig blive ved med at presse prisen ned selvom der ikke er flere aktier at shorte i AMC, derudover manipulere de selvfølgelig også prisen igennem dark pools.


Her kan i se alle de ETF'er Citadel har købt put options i som er de EFT'er der har de største positioner i AMC. ⬇


Hvad kan der ske i denne uge?


(VIGTIGT) Lidt info før du begynder på denne del:

- Et gamma squeeze kommer fra call options, når market markers (MM) skal ud på markedet og købe arktier af investorerne fordi investorens call options var i plus.

- Et short squeeze kommer når hedgefonde får et margin call fra deres mæglere og skal lukke deres position, fordi de skylder for meget væk og dem de har lånt aktierne af ikke vil tage mere risiko, ved mindre de kan ligge mere kapital.


Denne uge kan gå hen og blive den vigtigste for AMC's, da vi står overfor 414,377 call options som er ITM (In The Money), men for vi skal kunne beholde disse call options skal vi ikke under $45 igen. Det vil sige jo mere vi stiger jo flere call options i ITM får vi, og hvis vi skulle komme helt op og ramme $145 får vi yderlige 303,660 oven i, som ville give os 718.037 call options ITM ialt (Hvis dette skulle ske, 100% gamma squeeze).

Lad os sige vi bliver på $49 som vi ligger i lige nu, og dem som har de her call options i ITM vælger at lukke positionerne fredag. Det vil betyde at the market markers (MM) skal ud og skaffe ca. 41 millioner aktier, da hver call option der er i ITM giver personen ret til 100 aktier.

100*414,377 = 41,437,700 stk. Og det er så her det store spørgsmål kommer, fra hvor? Ifølge de nye informationer vi fik fra AMC's CEO (Adam Aron) så er der kun 10 millioner aktier tilbage som kan handels på markedet og det er hvis vi ikke tæller denne fredag med hvor personer havde muligheden for at lukke 90,008 call options i ITM som gjorde MM skulle ud og skaffe 9.00,800 aktier fra markedet.

Det er her der kan ske to ting enden går MM ud og køber aktierne direkte på markedet som ville kunne sætte gang i et gamma squeeze, dette gamma squeeze behøver ikke blive stort, men det ville måske være nok til at begynde det første short squeeze eller endnu et gamma squeeze som vil sætte gang i det næste gamma/short squeeze osv.


Gamma/Short squeeze

Gamma/Short squeeze


Dette ville kunne få prisen til at eskalere drastisk, og skabe en kædereaktion af både gamma/short squeezes samt der også skal tages højde for alt den hype/fomo der ville gribe folk i det givende øjeblik det sker. Det er denne tanke der får mange Youtuber til at tro den vil ramme +$100k. Intet er umuligt, men det er op til den enkel at vurdere hvor højt den kan komme. Personligt er +$100k vanvittigt i mine øjne (forklaring på dette længere ned).

Den anden ting der kan ske som vil give samme resultat, bare hurtigere end hvis vi får et gamma squeeze, er hvis vi får et fails to deliver senarie. Dette betyder at MM ikke kan levere aktierne tilbage som de har lovet investoren der har call optione der er i ITM, fordi der ikke er nok aktier i markedet som de kan købe (Husk der måske kan være 0 aktier tilbage efter i fredags). Dette skete også under GME's run up, her kunne MM ikke skaffe aktier for $359 millioner.


Med disse mængder af call options der er i ITM og som ligger og venter tror jeg personligt det bliver i denne uge vi får vores gamma squeeze 🙌 (Men husk intet er sikkert, hedgefondene har helt sikkert flere kort i ærmet).Hvornår er det bedst at suppler op i AMC?


Jeg har personligt købt på mange tidspunkt ud fra min TA, men de bedste dage at suppler op i AMC har igennem den sidste måned været torsdag og fredag som ses på grafen ⬇ (Cirklerne er ikke spot on men tæt på).Hvornår sælger du Frost ⛄ ?


Der er efterhånden mange der har skrevet på min væg og har sendt mig PB'er på Shareville angående hvor meget og hvornår jeg har tænkt mig at sælge ud af min beholdning.

Derfor har jeg valgt at vedlægge min plan for hvornår og hvor meget af min beholdning jeg har tænkt mig at sælge ud af på bestemte tidspunker.

Jeg vil af gode grunde ikke skrive antallet af aktier jeg har, men har angivet det i procenter i stedet for og til hvilken ca. pris jeg sælger ud. Jeg er ikke en af dem som tror vi rammer +$100k, da jeg personligt synes det unge investorer på Youtube der drømmer for meget og glemmer realismen. Ville personligt ikke sætte mine salgs ordrer over 5k og det synes jeg er at drømme nok, da det ville give AMC en markeders værdi på 2.505.000.000.000 og gøre det til verdens mest værdifulde selvskab, men man har jo lov til at drømme, Volkswagen gjorde det jo i 2008, dog meget kort (Ikke lige den værdi, men stadig) 🤷‍♂️

Jeg har valgt at lave en lille afstemning, så vi kan se hvor langt op folk ca. regner med AMC's kurspris kommer når vi en gang får vores short squeeze. Smid en stemme ✉


Er glad for jeg kan hjælpe og sætter stor pris på jer som følger mig både her og på Shareville, hvor jeg også er meget aktiv og gerne hjælper.

Håber i kan bruge mine tanker og ideer, smid gerne et like og en stemme ✌


Husk der også er et forum på denne side, som i meget gerne bruge 🙌

315 visninger4 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC