crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Der gik hul på boblen
 

For jer som har fulgt mig på shareville og min gamle blog før jeg lukke den, så kan i nok huske jeg lavet et større blogindlæg om boblen nok ville sprænge i slutningen af sidste år eller starten af dette år. Det kan man sige er gået i opfyldelse når man kigger på de forskellige grafer. Lige nu er det en bittersød smag man har i munden, da ingen af os selvfølgelige kan lide at se markedet falde fra hinanden, men det har været undervejs i mange år efterhånden. Der var nok en chance for vi kunne have trukket den et stykke tid endnu, hvis det ikke havde været for Covid og FED's vanvittige penge trykkeri, men vi ligger som vi har redet. Som jeg har sagt flere gange før, så lære mennesket ikke af sine fejl og det er historien et perfekt eksempel på og det gælder både krig, som det gælder økonomi osv.


Forneden kan man se min gamle graf som jeg lavet den. 22 Januar.


Dette er min nye graf for det næste stykke tid.

De mål som ses på min nye tekniske analyse af Nasdaq er nødvendigvis ikke mål vi kommer til at ramme, men det er zoner hvor jeg regner med vi kommer til at finde støtte og måske er zoner hvor vi kan se markedet vende.


Hvis jeg skal sætte nogle ord på min nye graf på Nasdaq, så tror jeg vores bear markedet er langt fra overstået. Personligt tror jeg vi kommer til at forsætter ned det næste stykke tid og det er selvfølgelige mest vægtet på teknisk analyse, lige nu befinder vi os i en nedadgående kanal samt vi har mistet alle ema'er (20, 50, 100 og 200) især ema 200 har ramt os hårdt. Ema 200 har en stor betydning da denne ema har holdt som støtte for Nasdaq siden 2008, det vil sige hver gang vi har været nede og ramme den så har vi fundet bunden. Men nu når vi befinder os under den vil det blive set som et stærkt salgssignal.

Dette signal gælder ikke kun for investorer, trender, fonde, banker osv. Men vi skal også huske på omkring 50% af det amerikanske aktie markedet forgår igennem high-frequency trading bots, disse bots vil også begynde at sælge i stedet for at købe som kan øge vores nedadgående pres på markedet. Vi skal ikke undervurder hvor meget bots kan påvirke aktie markedet, bare tag et kig på hvad der skete i 2010 da high-frequency treding bots forårsaget et flash crash. IKKE at det kommer til at ske, men det er mere for at vise hvor meget indflydelse disse treding bots har på markedet.Det jeg vil frem til i dette lille blogindlæg er at jeg tror vi skal have is i maven og vi kommer til at vente et godt stykke før det bear markedet er overstået. Især fordi lige nu er der ingen indikatorer på at markedet er ved at vende hverken hvis man ser på graferne eller på folk synes på markedet. Det eneste vi kan gøre lige nu er at vente og se hvad tiden bringer.


 

HUSK jeg er ikke økonomiskrådgiver, dette er bare en hobby som jeg elsker at dele med folk. Jeg vil aldrig anbefale folk at sælg eller købe nogen former for investeringsmidler.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500