crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Elliott corrective wave? 

Nå, nu har jeg modtaget en del beskeder fra folk som siger markedet er ved at vende og vi er på vej ud og surt jeg ikke nået at købe på bunden.


Tror nogle gange folk lader sig styre lidt for meget af deres følelser i markedet især når markedet går ned af og de så lige pludselig ser et lysglimt som de tror er enden på tunnelen. Selvfølgelig kunne dette godt være bunden, jeg ved ikke mere end andre gør, men personligt har jeg endnu ikke set noget tegn på det skulle være bunden vi har ramt. Før vi kan være 100% sikker på bunden er nået skal vi i hvert fald, ifølge mig se grafen lave higher lows and higher highs og bryde ud af vores nedadgående kanal.


Lige nu ser det bare ud til vi har gang i en Elliott corrective wave, denne korrektion består af 3 opadgående punkter A, B og C. Denne korrektion kommer efter en Elliott impulse wave, som består af 5 nedadgående punkter i træk. For at give en bedre forståelse har jeg lavet et billede for at illustrer det, da det kan være svært at se på en graf (Billedet forneden).Hvis vi kigger på S&P 500 (Billedet forneden) lige nu ser det ud til vi har gang i vores Elliott corrective wave (3 punkter), det vil sige vi snart skulle se den falde lidt tilbage hvor efter vi forsætter lidt op af igen.Men hvis vi zoomer lidt ud så er det ikke første gang det er sket siden vi begynde vores fald tilbage i start 2022, det er faktisk sket to gange tidligere at vi har haft en Elliott corrective wave (Billedet forneden). Derfor mener jeg folk bliver drevet lidt for meget af deres følelser i stedet for at kigge på grafen, da den fortæller noget helt andet end de følelser folk bliver drevet af i øjeblikket.
 

Alt det her er bare mine tanker som er bygget ud fra hvad vi har set i historien og i grafen, så anbefaler ikke folk at handle ud fra disse tanker. Pas på jeres penge og lad vær med at løbe dumme risikoer for en hurtig gevinst som ikke findes i dette markedet. Hurtige penge er mere held end det er forstand.
0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500