crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Er vores rally slut?


Det var noget af et slag vi fik igår og mange tænker sikkert det var FED igen og deres rente hævning, men os der arbejder ud fra TA ved bedre, grafen viste allerede der ville ske noget i der her område.


Hvis man kigger på billedet forneden så kan man se vi ramte ema 20 samt vi lå midt inde i vores modstandszone, så det giver sig selv vi ville møde stærk modstand i dette område.Vores rally behøver dog ikke være slut fordi vi fik så stort et fald igår, det viser bare vi kommer til at skulle kæmpe lidt mere i dette område før vi slipper igennem, hvis vi gør. Intet er sikkert i aktie markedet og vi kunne selvfølgelige sagtens begynde at bryde længere ned af, hvis der er ikke er købskraft nok (volume) i markedet.


Personligt regner jeg stærk med vi har gang i en elliott corrective wave som jeg også talte om i et blog indlæg for nylig. Dette mønster består af bevægelserne A, B og C som vist på billedet forneden.


Grunden til jeg regner med vi er i gang med en elliott corrective wave er vi har lavet dette mønster flere gange i løbet af i år som har været efterfulgt af et elliott impulse wave, som presser os længere ned efterfølgende (billedet forneden).Dette scenarie ville også give rigtig god mening i forhold til vores rally ville toppe ud i nærheden af ema 50 og i toppen af vores nedadgående kanal.


Jeg tror ikke på vores bear markedet er overstået endnu, da vi stadigvæk mangler at de sidste investorer smider håndklædet i ringen, altså vi mangler vores capitulation. Personligt regner jeg først med det sker når vi får et større falder ned igennem ema 200, hvis man kigger på the wall street cheat sheet (billedet forneden) som jeg er stor fan af så tror jeg vi befinder os området omkring "Denial".0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500