Gode nyheder til alle apes 🦍


Threshold Securities


Lidt info:

Threshold Securities listen blev lavet tilbage i 2005 for at bekæmpe naked shorting i marked, og i 2008 fik vi en smag på hvad naked shorts kan føre til, det var nemlig en af årssagerne til at det gik så galt som det gjorde under Finas krisen 2008.

Tidligt i morgens (28/06) kom der nyheder ud om at AMC er blevet tilføjet til Threshold Securities listen, BIG WIN for os apes. 🚀


Som jeg viste i mit sidste opslag, kan man se hvor mange gange der er opstået fail to deliver (FTD) med AMC igennem det sidste stykke tid. Alle de små lilla prikker som kan ses på grafen viser hvor mange gang de har fået en FTD og siden dec. 2020 har der været store mængder af aktier de ikke har kunne levere som kan ses på højden.


For at komme på Threshold Securities listen skal der ske en FTD dette gælder både short og long positioner på 5 følende handelsdage hos et registeret clearing bureau (Dem der registrer handelen og står for at gennemføre den, man kan kalde det en mellemmand). Dette skal være minimum 10.000 aktier eller mere, svarende til mindst 0,5% af udstederens samlede udestående aktier.


Der har været mange rygter om at hedgefonde har ringet rundt til AMC aktinærer i USA for at prøve at låne aktier af dem det sidste stykke tid, først troet jeg ikke på det. Men nu kunne der måske godt være en sandhed i det, da hedgefondene har været meget desperate for at skaffe aktier til at dække deres FTD positioner, da udfaldet er langt være hvis de ikke kan skaffe disse aktier ved at låne dem billigt.


Ifølge reglerne skal dem som har disse FTD positioner lukke dem efter 13 dage ved at skaffe aktierne på den ene eller anden måde (Ringe til AMC aktionærer åbenbart) og det gør denne nyhed super bullish, lige nu har de kun 7 dage tilbage til at dække disse aktier ellers vil de automatisk blive lukket og blive købt til markedspris. F yeah!

gif


Hvad skal der ske?

Dette ville kunne sende AMC's kurspris op, men vi har ingen ide om hvor højt den kan komme eller om det overhoved sker. Men personligt tror jeg vi kommer til at se meget store udsving i kursprisen, for dette skete også for GME (Billedet forneden), dog skal vi have en ting i mente. På det tidspunkt det skete for GME var der meget mere hype og GME var den eneste meme aktie der blev talt om i medierne, derfor tror jeg ikke vi kommer til at opleve helt så store udsving som vi gjorde med GME.


Men husk det er vigtigt at holde hoved koldt, hvis de her udsving sker, dette er stadig kun begyndelsen. Vi nærmer os vores short squeeze, men vi er der ikke endnu og vi må tage det med ro, for det skal nok komme.

gif

En anden ting jeg bliver nødt til at få med, og det er ikke få at ødelægge stemningen for folk efter de her super bullish nyheder, men der er et lille smuthul som hedgefondene kan gøre brug af som ville kunne udskyde denne proces med 35 handelsdage.

Dette ville kunne give dem tid til at kontrollere de udsving som kommer samt de ville få tid til at lukke nogle af de her FTD'er. Men lige meget hvad vil det skabe problemer for dem, da de ikke har muligheden for at shorte AMC på samme tid, mens de lukker de her positioner. For valgt vil stå imellem at lukke FTD positionerne med de aktier de skaffet eller lade dem være, hvor de så vil blive købt automatisk til markedspris, da de skal lukkes, men lige meget hvad ser jeg kun prisen blive presset op af 📈


Dette var bare nogle hurtige informationer og mine tanker, da jeg har fået en del spørgsmål angående nyheden med Threshold Securities.


Smid gerne et like hvis i kunne bruge det til noget eller del mit opslag ⛄

139 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC