crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Gravsten-Doji 🪦


 

Historie


Gravstens dojien er et gammelt lys som fik sit navn fordi den begravet investorernes håb om at tjene flere penge, da man kun kunne gå lang i markedet på dette tidspunkt. Dette var før man kunne handle online samt kunne gå kort i markedet og derfor var det et vigtigt lys, da det fortalte investorerne at bull markedet var slut og der ikke var flere penge at hente.


 

Vi skal ikke ligge forfærdelig meget i det gravstens doji som blev dannet i fredags på NASDAQ's graf, normalt har det kun en betydning hvis det kommer i en opadgående trend hvor den lange skygge vender op af. Hvis det var tilfældet ville det indikerer at vores opadgående trend var slut og man skulle begynde at gå kort eller sælge alt efter hvor langsigtet man er.I vores tilfælde er den kommet i en nedadgående trend altså i et bear markedet og indikerer bare at sælgerne stadigvæk er i fuld kontrol, da køberne har skubbet så hårdt de kan til prisen uden noget held. Dette betyder vi med stor sandsyndelighed stadigvæk skal længere ned eller i bedste tilfælde køre sidelæns i et stykke tid.


Men hvis vi kigger på DOW og S&P på den W view er det lidt noget andet, her har vi formet det der hedder en omvendte hammer samt vores RMI er kræftetig oversolgt.En omvendt hammer er et lys man laver i en nedadgående trend, som indikerer at trenden er ved at vende især hvis det er et bullish lys og ens RMI er oversolgt. Dette betyder ikke hele vores overordnet trend er ved at vende, det kan også være på den korte bane som jeg personligt tror det bliver, især fordi vi er faldet ned under vores ema 200 (lilla linje).


Dette er bare mine tanker, del gerne min blog med andre i kender 👍🏻


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500