Hvad vi kan se frem til i dag (AMC)I dag kan vi se frem til endnu en hård kamp om $57-61 området.

Dette område vil hedgefondene ikke have vi kommer over, da det er 6 gang vi prøver at bryde dette niveau, og hver gang vi er tæt på kan man se et større short angreb der presser os ned. Grunden til de ikke vil have os over dette niveau er vi har en masse call options som er OTM (Out of the money).

Husk det er call options OTM (OTM), som kan give os et gamma squeeze, og derfor er det vigtig for os at få så mange med som overhoved muligt.

Det skal huskes at the market makers skal ud på markedet og købe disse aktier af os når de er ITM (In the money) når de lukker, men det er noget de gør på forhånd hvis de allerede kan se de kommer til at skulle gøre det. Derfor betyder det mere at få alle OTM med inden de lukker, da det ikke er nogen the market makers allerede har været ude og skaffe på forhånd. Derfor er det dem som kan resultere i et GS som ville kunne ramme hedgefondene hårdt, da de skal købes til den pris vi er i nu og det ikke er nogen som de har været ude og skaffe på forhånd da vi var længere nede i pris.Hvis vi tager et kig på det store billede af AMC, så kan vi se vi følger denne opadgående linje, så der er selvfølgelig en mulighed for vi skal ned og teste den igen. Om det bliver inden for kort tid eller om der kommer til at gå 2-3 uger eller mere er der ingen der ved, men når vi en gang skal falde lidt tilbage, så vil vi højst sandsynligt finde støtte på denne linje igen. ⬇


Det jeg holder øje med i øjeblikket er disse to mønstre.


Lige nu er vi en opadgående trekant, men dette mønster er kun i spil hvis vi kan holde os over $56 når vi åbner marked i dag, hvis vi starter under er det afkræftet.


Det andet mønster som jeg holder øje med er vores opadgående kanal, dette mønster er stadig i spil, så længe vi kan holde os over $54 da det er bunden af kanalen.


I tilfælde af disse mønster bliver afkræftet skulle vi gerne have stærk support omkring $55, da vi igennem tiden har ligget meget i dette område.


Men nu når alt det er sagt, så skulle det ikke være noget problem at ramme $72, når vi først får brudt $62 og flippet den til support.

Det skal dog stadig huskes at vi kæmper imod hedgefonde, som ikke lægger sig fladt ned. Så husk alt kan ske, alt det jeg skriver her kan meget hurtigt gå den anden vej, da vi ikke ved hvad de har oppe i ærmet. Vil dog sige det efterhånden ser ud til de er begyndt at løbe tør for ammo, dette kan ses da de ikke længere kan holde begge aktier nede på samme tid (GME og AMC), hvis man kigger på graferne bliver de nødt til at vælge hvilken aktie de vil holde nede. Hver gang den ene falder stiger den anden, her skal det huskes at det er GME de går efter at holde nede, da den har størst betydning, og derfor har AMC nemmer ved at stige. Tror personligt det her er THE END GAME for hedgefondene 🙌


I må have en fantastisk handelsdag, lad os blive rige sammen 🚀🦍

141 visninger3 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC