Killi Ltd. (MYID.V)

Nu er det efterhånden et stykke tid siden jeg har fået lavet en opdatering af min TA på Killi. Der er stadigvæk ikke sket de store forandringer med den, men det ser ud til vi bliver ved med at følge vores nedadgående trekant som er et godt tegn. Normalt plejer en nedadgående trekant at være et bearish mønster, som ender ud med et større fald i prisen. Tror dog ikke det bliver scenariet med Killi, da de har haft alt for mange nyheder som kommer til at øge deres omsætning markant i de kommende kvartalsrapporter (Q3 og Q4)

Hvis vi kigger på grafen, er der som sagt ikke så meget nyt at sige, men det er godt at se vi bliver liggende inde i vores mønster og ema 100 (Rød linje) støtter os hver gang vi mister fodfæste. Jeg regner stadigvæk med at vi kommer til at bryde ud omkring august/september.

Personligt mener jeg at Killi er en virkelig undervurderet virksomhed, og aktien afspejler slet ikke det potentiale som ligger i det unikke produkt som de har skabt. Dette produkt vil der kun komme mere efterspørgsel på i fremtiden.

Hvis man endnu ikke er i aktien og ønsker at tage en position i den, vil jeg sige alt der kan købes i mellem 0.58 – 0.68 er en fornuftig pris at give da vi har ligget i denne pris område lige siden oktober 20.
I må have en fantastisk dag alle sammen, smid et like hvis i fandt det brugbart ❤

148 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC 16/06/21