crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Kiss of death 💋📉Når man kigger på hvordan vores dag sluttet igår, så ser det hele jo meget godt ud og vi fik både et bounce på vores støttelinje (OMXC25) samt Nasdaq og S&P500 fik et bounce på deres støttezone. Men ser det hele nu også så godt ud?


OMXC25


S&P500


Hvis vi zoomer lidt ud på S&P og kigger på det store billede ser det slet ikke for godt ud, her har S&P lavet det der hedder et "kiss of death".


Et kiss of death sker når prisen bliver afvist af EMA 21 på det M view, her kan man ikke bruge 4H, D eller W de er for små.

Som man kan se på billedet forneden falder prisen under EMA 21 hvor efter den kommer op og tester den EMA 21 (kysser den) og bliver afvist, altså den får the kiss of death.Igennem tiden har the kiss of death ført til større fald på sigt det skete i 1974, 2001 og 2008 (billeder forneden) Men man skal huske det er teknisk analyse så det hele handler om sansyndelighed. The kiss of death er også sket flere gange hvor det det har lavet et fake brackdown, så det er ikke sikkert vi får et større fald, det må tiden vise.


1974


2001


2008


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500