Søg

Mother Of All Short Squeezes, GO APES! 🦍Nu hvor jeg har brugt denne weekend fornuftigt i stedet for at være ude og fulde mig i det gode vejr. Så har jeg fundet en masse information der gør mig endnu mere bullish end jeg allerede var i forvejen og det er ikke så lidt, let's get those bananas 🍌


Den bedste information jeg har fundet er disse tal som er vist på billedet forneden, talende fortæller hvor mange shorts der befinder sig i dark pools i øjeblikket og det er ikke så lidt.


Udefra billedet skulle der være 624,24 millioner shorts, og det er uden de naked shorts, som ikke kan tælles med. Dette betyder at AMC har en short interest på over 124% som svare til $30.69 billioner.


624,24 / 501,78 * 100 = 124,4051%


gif

Det betyder at hedgefondene kommer til at skulle ud og købe +24% flere aktier end der overhoved er i markedet, når vores short squeeze sker og det er allerede gået galt en gang da de kom med flere "fail to deliver". Det kan ske af mange grunde, og hvis man kigger på billedet forneden, kan man se en masse lilla prikker for hver gang det er sket. Men hvis vi kigger på den røde cirkel og samlinger den med vores graf nedeunder har dette tilfælde sandsynligvis været fordi de ikke har kunne skaffe de aktier som de skulle levere tilbage da det har været naked shorts, som har resulteret i et gamma squeeze.Tænk på det gamma squeeze vi fik, prisen steg over +400% på 3 dage fordi de ikke kunne levere 1.161.642 aktier tilbage ⬇1.161.642 aktier er intet i forhold til de skal ud og skaffe 624 millioner aktier når vores short squeeze sker. Udover de skal ud og købe alle vores aktier til den pris vi sætter dem til, så vil der helt automatisk komme en "fail to deliver" fordi det er umuligt for dem at skaffe 123 millioner (de 24%) aktier som ikke eksistere, dette vil igen føre til mere opadgående momentum oven i det short squeeze som allerede finder sted.


Det her er nok en af de mest giftige positioner jeg har set en hedgefonde være i udover GME. Men vi lader dem bare grave deres eget hul og det bliver kun dybere fordi de bliver ved med at shorte AMC og GME.


gif

Hvis du ikke allerede er glad for den info, så bare vent det bliver bedre 🚀


For bedre at kunne beskrive hvad jeg tror der kommer til at ske med AMC's kurspris samlinger jeg AMC med Volkswagen dengang den fik sit short squeeze i 2008.


Den gang Volkswagen fik sit short squeeze havde den en short interest på omkring 12,5% og her kan vi ikke tælle naked shorts med, da vi ingen ide har om hvor mange der var hvis der overhoved var nogen.

Den gang Volkswagen fik sit short squeeze gik den fra $195 til $1005 som svare til en 5,15x af kursprisen før hedgefonde fik lukket deres positioner og dette var kun med en short interest på omkring 12,5%. Lige nu sidder AMC med en short interest på omkring 124% og det er uden vi tæller naked shorts med som helt sikker ville gøre vi havde en short interest på mere end 250% og det er hvis man er beskeden, da jeg tror der er langt mere end doblet så mange naked shorts som der overhoved er aktier.

Men hvis vi forholder os til de 124% og tænker over hvilken pris der ville kunne begynde AMC's short squeeze, så tror jeg short squeezest så småt vil begynde når vi nærmer os de $75-100, da mange af hedgefonde vil have et tab på +500% i det område (Dem der shortet omkring $10-12).


Så lad os sige vores short squeeze så småt begynder når vi rammer de $100 bare for at tage et lige tal og de først får lukket deres positioner omkring $500, hvis vi tænker over Volkswagen havde det halv antal aktier og de ramte $1005. Lige nu er AMC's short interest lige godt 10x højere (12,5% vs. 124%) end Volkswagens var dengang, det vil sige der skulle være en mulighed for AMC kunne ramme $5000 ($500 x 10) når vores short squeeze sker og det er igen uden at medregne naked shorts. Men hvis vi hurtigt prøver at regne dem med bare for sjov skyld, og siger AMC ville have en short interest på 250% og det er hvis vi er meget beskedende, så ville AMC kunne ramme en kurspris på $10.000k ($500 x 20) og det er uden at tage højde for hype og fail to deliver, som ville kunne sende den endnu højere op.

(Dette kan være over og under har bare brugt lige tal for at gøre det simpelt)


Det er jo helt vanvittigt at tænke på, men efter jeg selv regnet på det og har kigget alle de informationer igennem som jeg har fundet i weekenden, tror jeg ikke længere dette er en umulighed.


gif

Derfor har jeg også ændret mine take profit ordrer som kan ses på billedet forneden. Jeg er stadig lidt defensiv og holder mig til målet uden naked shorts, da det stadig ikke er muligt at finde præcise tal på disse shorts. Take profit ordreren ved de $500-749 gør at jeg har sikkert mig alt der er smidt i aktien, men resten skal ride til det hele er solgt ved de $4.000. Man bliver nødt til at følge med den nye information, og tage hver krone man kan få for de hedgefonde ✌Husk dette er en once in a lifetime opportunity og det eneste du skal gøre er at holde godt fast i dine aktier, det er gratis og kræver intet af dig. Remember apes, hold strong! 🍌🦍Don 't be this guy ⬇


214 visninger5 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC