NASDAQ og SP500 13/04/21
Jeg har ingen konklusion på hvad jeg ser lige nu, da jeg ikke kan se fremtiden, men det ville være fantastisk hvis jeg kunne 😃🔮Lige nu ser det ud til vi enden er i gang med at forme en opadgående trekant på Nasdaq eller vi er i gang med at forme en double top. Håber selvfølgelig på den første da den den vil tage os op i et højere niveau på kortsigt, men vi kan selvfølgelig også bare bryde denne tidligere ATH i dag selv om jeg virkelig ikke regner med det, da vi har en faldende volumen.


Opadgående trekant


Double top


Når man kigger på SP500 ser det ud til den bliver ved med at lave de samme mønstre hele tiden, eller i hvert fald siden 2017. Jeg tror dog ikke SP500 skal ned endnu, da RSI (I toppen af billede) ikke har den samme stejle hældning endnu plus MACD'en stadig viser et stigende købs momentum.


Gentagende mønsterDer er ingen større konklusion for min side af, dette kan måske bare sætte nogle tanker igen hos folk om hvor vi er på vej hen 🤷‍♂️

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle