Ny aktie som jeg har taget en position i (KIDZ.V) 08/04/21
Kidoz Inc. (KIDZ.V)


Baggrunds information:


KIDOZ er verdens hurtigst voksende platform til opdagelse og anbefaling af indhold til børn, der når ud til over 100 millioner børn over hele verden. Startet af en far, der ønskede at skabe en bedre måde for sin datter til sikkert at spille online, er KIDOZ blevet den globale netværksleder, der hjælper millioner af børn med at finde indhold, de elsker, samtidig med at hundreder af brands og udviklere kan tjene penge på og distribuere indhold til børn rundt omkring verdenen.


Fundamental analyse:


Hvis vi starter med at kigge på deres regnskaber, igennem de sidste 3 år så kan vi se de har haft en markant stigende omsætning siden i 2019.

Hvis vi kigger på deres nyeste årsregnskab for sidste år kan vi se de har haft en omsætning på $7,148,029 millioner som er en stigning på 58% i forhold til året før. Hvor de gik fra $107.000 tusind i 2018 til $4,517,000 milioner i 2019. Derudover kan vi se at det endelig har lykkes dem at komme ud med profit og i stedet for tab.


"Fiscal 2020 Total Revenue of $7,148,029 - growth of 58% over fiscal 2019 Total Revenue of $4,517,379" Tryk her Link


Dette er et rigtig godt tegn for så lille en virksomhed som stadig kun handles til en kursværdi af ca. $1.10


Hvis vi tager et gik på deres glæd er den alt for lille til overhoved at have en betydning. Lige nu har de en kortsigtet gæld på omkring $2 millioner, som ikke har en største påvirkning af denne virksomhed på den lange bane.


Når vi tager et kig på hvordan aktierne er fordelt, kan jeg personligt virkelig godt lide hvad jeg ser her, største delen af aktierne ligger hos insidere som viser at der er en stor tiltro til virksomheden. Derudover er der tilsammen flere aktier hos privat virksomheder, institutioner og VC/PE virksomheder end der er hos den geneale befolkning, som også indikerer der er stor opbakning af virksomheden.


Mine tanker:


4 ting der gør jeg vil have en position i denne aktie.


  • Den første grund er som nævnt foroven deres økonomi, de har haft 2 virkelig gode år med en kæmpe stigning i deres omsætning samt de næsten ingen gæld har. Jeg regner stærkt med denne økonomiske vækst kommer til at forsætte, med de nyheder de har haft igennem i år og sidste år. Samt Covid stadig er noget vi kommer til at leve med et stykke tid endnu, som kan være med til at øge deres omsætning.


  • Jeg kan lide at de ikke har særlig mange aktier i omløb, den holder sig inden for den mængde jeg godt kan lide som er imellem 100 - 150 millioner. Lige nu har de 131,124.989 i omløb som er helt fint for en small cap aktie plus de 1,300,000 ekstra der er blevet udstedt til de ansatte for nylig.


  • En anden og måske indlysende grund er deres produkt "Safe Advertising Network". Jeg tror personligt der er en kæmpe fremtid for dette produkt, især når flere og flere børn bruger mere tid på nettet som en del af deres skolegang og i deres fritid. Deres produkt når ud til 300 millioner enheder og har over 100 millioner aktive bruger på verdensplan, dette er selvfølgelig også drevet af Covid, men heller ikke en tendens jeg regner med kommer til at ændre sig, fremover da alt forgår mere på nettet om det så er i fritiden eller i skolen.


  • De har store samarbejdes partner som de arbejder sammen med om deres børnevenlige reklamer: Disney, Lego, Hasbro, Nick, NBCUniversal etc.


Igennem sidste år har de haft nogen gode nyheder som også er med til at få mig til at tage en position, da jeg tror disse nyheder vil være med til at styrke virksomheden endnu mere.De har indgået et samarbejde med TopOn som er en platform der bruges til at skabe større vækst for virksomheder der lever af at sælge reklamer.


"Kidoz and TopOn have created an official plugin that any TopOn customer can use to easily activate Kidoz ads inside their app"


https://money.tmx.com/en/quote/KIDZ/news/4541633641243533/Kidoz_Partners_with_TopOn_to_Enable_Kid_Safe_Ads_in_TopOn_Smart_Mediation_Tool


De har også indgået et samarbejde med MEDIAFARM som skal være deres samarbejdes partner i Polen. MEDIAFARM er en virksomhed som arbejder med digitale reklameløsninger indenfor børneområdet.


"EDIAFARM is excited to partner with Kidoz in order to provide kids' brands in Poland with the most advanced and safe digital advertising solutions"


https://money.tmx.com/en/quote/KIDZ/news/6033072488081160/Kidoz_Partners_with_MEDIAFARM_for_Mobile_KidSafe_Media_in_Poland


Den nyeste nyhed som kom ud den 06/04/21 fortæller at ledelsen har besluttet at give medarbejderne aktier som en belønning for deres store indsats, samt dette vil være med til at tiltrække flere talenter til deres virksomhed.


"announced today that it is issuing additional stock options to all members of its staff, equally, both as rewards for their roles in enabling the Company to achieve the record growth it realized in 2020 and to increase its investment in them and in their future."


"Investing in our talented employees is critical for the continuation of our rapid growth," commented Jason Williams, Kidoz Co-CEO. "We are now competing for development talent directly with tech giants like Microsoft and Amazon, which have plans to add hundreds of technical staff to their Vancouver offices"


https://money.tmx.com/en/quote/KIDZ/news/8110230017846847/Kidoz_Inc_Expands_Employee_Incentive_Program


Jeg tror personligt at denne aktie kan komme til at give et rigtig godt afkast både på den korte og lange bane, idet børns sikkerhed aldrig er noget folk vil stoppe med at investerer i.Teknisk analyse:


Når vi tager et kig på den W view ser grafen virkelig godt ud, det ser ud til vi er ved at udforme en ascending triangle og hvis den lykkes tror jeg vi skal op og se $1.5 inden for kort tid. MACD'en er dog ved at vende fra køb til salg, men tror der kommer til at gå et godt stykke tid før dette sker. På RSI'en er vi også overkøbt på den W view, man skal dog huske at vi kan befinde os i dette område i lang tid før der sker noget ved.


Tror ikke disse ting kommer til at vende før vi har har taget vores næste store skridt op.


Hvis vi kigger på den D view, ser vores graf endnu bedre ud, vi er stadig ved at forme vores scending triangle hvor målet er det samme. MACD'en er ved at skifte til et købs signal i stedet for et salgs signal og dette ser ud til at ske i dag eller i morgen. Vores RSI er ikke oversolgt endnu, men husk den kan være overkøbt og endda kraftig overkøbt i lang tid før der sker noget.


Jeg har taget en position i dag i kurs $1.08


Håber i kan bruge opslaget til noget og måske bruge det til at lave jeres egen DD 😊👍

138 visninger4 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC 16/06/21