Ny aktie som jeg har taget en position i (QUIS.V) 09/04/21Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)Baggrunds information:


Quisitive er en førende leverandør af Microsoft-løsninger, der hjælper virksomhedsorganisationer med at flytte, drive og innovere i Microsoft-skyen: Microsoft Azure, Microsoft Dynamics og Microsoft 365. Quisitive leverer også proprietær Software as a Service ("SaaS") -løsninger, såsom CRG emPerform (TM) og LedgerPay, der supplerer Microsoft-platformen. Quisitive betjener klienter globalt med kontorer i Austin, Dallas, Denver, Minneapolis, Silicon Valley, Washington DC, Ottawa, Toronto og Indien.

Fundamental analyse:


Hvis vi starter med at kigge på deres omsætning er det begyndt at gå stærkt de sidste 3 år, tilbage i 2017 havde virksomheden næsten ingen omsætning, men hvis vi tager et kig på de sidste 3 år så kan vi se at i 2018 havde de en omsætning på $12,606,720 millioner, året efter i 2019 havde de en omsætning på $18,525,29 millioner. Det nyste årsregnskab er ikke kommet endnu, men ud fra de sidste 3 kvartaler kan vi regn os fem til de i hvert fald har haft en omsætning på $36,6 millioner, så det er over en fordobling i deres omsætning på bare et enkelt år.


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-technology-solutions-inc-reports-213000824.html

https://finance.yahoo.com/news/quisitive-reports-third-quarter-2020-210500846.html


Hvis vi tager et hurtigt kig på deres gæld har de en større gæld på ca. $18 millioner. Men det skal huskes at langsigtet gæld ikke er et større problem og alt gæld er ikke usund gæld, og slet ikke i et selvskab som dette der har så hurtig voksende omsætning samt de sidder med lige godt $7 millioner i frimidler. Derudover skal man bide mærke i at de har gang i meget offensiv udvidelse, igennem opkøb af andre virksomheder i øjeblikket, bare i år har de opkøbt 2 virksomheder.


Inden for de sidste 12 mdr. har der været større insider køb, som er et virkeligt godt tegn da insidere kun køber aktier for at tjene penge, der kan være mange grund til at sælge, men kun en for at købe.Her kan vi også se at insidere sidder med ca. 23.5% af alle aktierne, som viser der er stor tillid til virksomheden kommer til at klare det godt på langsigt.


Når vi kigger på det antal aktier som de har omløb synes jeg personligt de har lidt for mange, lige nu har de 215.839.033 aktier. Kan bedst lide hvis vi ligger under 150 millioner, når vi har med en small cap at gøre, men det er ikke noget som holder mig fra at ville have en position i aktien, der er bare en større chance for de kommer til at lave et omvendt spildt hvis de skal ind på Nasdaq senere.


Mine tanker:


Deres økonomiske vækst er helt sikkert en af grundene til jeg vil have en position i denne aktie, da jeg stærkt regner med denne økonomiske vækst kommer til at forsætte, med de nyheder de har haft igennem i år og sidste år.


3 ting der gør jeg vil have en position i denne aktie.


Der er flere end 3 grunde til jeg vil have en position i denne aktie, men må begrænse mig lidt, alle linksne forneden er en grund bare i sig selv.


  • Den nyeste nyhed som de er kommet ud med er at de har opkøbt BankCard USA. BankCard USA er en udbyder af forretningstjenester. Som tilbyder produkter og tjenester til kreditkortbehandling til nye og eksisterende virksomheder. De Accepter betalinger online via en betalingsgateway, i butikken med en kreditkortterminal, over telefonen via virtuel terminal eller på farten ved hjælp af en mobil kreditkortbehandlingsapp.

BankCard USA er en solid virksomhed som har været der siden 1993 og som betjener over 100.000 forretninger i USA. Alene sidste år havde de en omsætning på $29 millioner. Dette ser jeg som et virkelig godt køb, da det er alt-i-en betalingsløsning samt virksomheden de har købt allerende har en omsætning, så de skal ikke vente på virksomheden først begynder at have en omsætning nu.


  • Tilbage i april gennemførte de et andet opkøb, som var af Mazik Global Inc. Mazik Global er en uafhængig softwareleverandør med mere end 12 års erfaring i co-udvikling af Dynamics 365. Microsoft udnævnte Mazik som et Certified Development Center med kompetencer inden for enterprise resource management, customer relationship managemen, CS, Power Platform, Common Data Service (CDS) og opgraderinger.

Igen et virkelig godt køb, endnu en solid virksomhed som har eksisteret i 12 år og har et ledelsesteam med mere end 30 års erfaring indenfor sundhedssektoren og som ikke først skal til at have en omsætning nu. Alene sidste år havde de en omsætning på $10,4 millioner. Dette køb er med til at udvide Quisitive Technology Solutions cloud løsning inden for sundhedssektoren samt de udvidede deres mandskab med 50 personer og en partner der kan være med til at løfte salget af IT-løsninger indenfor Microsoft Dynamics og Microsoft 365.


  • Den sidste af nyhederne jeg vil nævne er aftalen med Horizontal Digital's som er en stor digital konsulentvirksomhed med mellem 200 - 500 ansatte som investerer i at forstå kundernes behov, ønsker og ambitioner gennem de data, de leverer. De bruger disse data til at møde kunder i det rigtige øjeblik på det rigtige tidspunkt på den rigtige kanal, og de forstærker disse øjeblikke med præcise strategier, teknologier og kreative tilgange for at maksimere deres værdi.


Denne nyhed sikker dem en ny stor kunde for de næste 4 år som på månedlig basis kommer til at betale for Quisitive's cloudløsninger. Horizontal Digital's bruger Microsoft Cloud Service, som et kritisk element i deres back-end-operationer som Quisitive skal hjælpe dem med.


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-selected-horizontal-digitals-exclusive-133000364.html


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-forms-strategic-relationship-stewart-143500675.html


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-earns-windows-server-sql-133000211.html


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-completes-acquisition-mazik-global-211500152.html


https://finance.yahoo.com/news/quisitive-announces-closing-62-6-124400908.html

Teknisk analyse:


Hvis vi kigger på den D view, kan vi se at vi er ved at udforme en opadgående trekant som gerne skulle sende os op i kurs ca. $2.60 hvis den udspiller sig efter bogen. Dette ville også passe med medianen på den opadgående kanal hvor der altid er lidt modstand.

På RSI'en ligger vi meget godt midt i det hele. så der er mere plads til yderlig stigning når vi en gang bryder ud af den opadgående trekant. MACD'en er så småt også ved at vende til et købssignal, men der kan gå lidt tid endnu ser det ud til.Hvis vi kigger på den W view, kan vi se vi ligger inde i en opadgående kanal som i sig selv er et rigtig godt tegn "The trend is your friend" og nu når vi er ved at udforme opadgående trekant er der stor chance for dette mønster udspiller sig til op siden, da vi allerede ligger i en opadgående kanal. RSI'en er tæt på at være overkøbt på den W view, men vi skal huske at dette kan den være længe før der sker noget. MACD'en er så småt ved at vende til et salgssignal, men der kan hurtigt komme købs momentum tilbage, især hvis vi bryder ud af denne opadgående trekant.Med alle disse nyheder og den meget positive graf tror jeg dette er en aktie med rigtig store vækst muligheder på den lange bane, personligt er jeg altid kortsigtet selv. Men for folk der gerne vil have en aktie langsigtet vil jeg sige dette ikke er et dårligt køb.

Jeg har taget en position i dag i kurs $1.62


Håber i kan bruge min FA/TA til selv at gøre jer nogle gode overvejelser om det er en aktie for jer, husk at lave jeres egen DD 😊


Smid gerne et like, ville sætte stor pris på det ❤

130 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle