crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Op eller ned?


Der er mange teorier i omløb i øjeblikket, som prøver at besvare spørgsmålet om vi skal længere ned eller begynde vores nye tur op i mod en ny ATH, personligt tror jeg ikke markedet er ved at vende endnu, tror slet ikke vi er tæt på endnu. Hver gang vi har fået et lille bounce flyver der artikler ud med en masse investeringsmuligheder man skal købe både fra euroinvester, Yahoo finas, osv... tror man skal være meget forsigtig i øjeblikket selvfølgelige kan markedet vende, men man skal nok ikke regne med en hurtigt stigning som vi så efter Covid havde ramt. Vi faldt hurtigt og kom hurtigt op igen, men denne gang er vi faldet langsomt og har lavet modstandszoner hele vejen ned som bliver sværre at bryde op igennem.

Derudover er vi også faldet ned under ema 21 og 50 på den W view, hvis man kigger på alle amrikanske indexer med undtagelse af S&P500, som nu også vil komme til at fungere som modstande.


DOW, S&P500 og Nasdaq


 

Lige nu har alle disse indexer stort set lavet det samme mønster, som man så tilbage i 2008 før vi faldt ud over kanten. Her blev vi afvist af ema 21 og 50 hvorefter vi faldt ned lavet et bounce på ema 200 før vi faldt igennem.


S&P500 - 2008


S&P500 - 2022


 

Det der kan få os til at falde ud over kanten er det samme som skete i 2008, altså at Lehman Brothers indleverede en konkursbegæring. Lige nu er det Credit Suisse som står i store problemer og hvis man kigger på de to selvskaber er der ikke meget til forskel ud over Credit Suisse ca. har doublet så mange ansatte.

Hvis man kigger på grafen fra 2008 kan man se det hele faldt udover kanten da Lehman Brothers indleverede en konkursbegæring.Det ville i hvert fald passe perfekt med hvor vi er lige nu på grafen og med den situtation Credit Suisse står i.


Det er bare mine tanker 👍🏻

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500