Qyou media


Det begynder endeligt at se godt ud for Qyou igen, vi har både fantastiske nyheder og en graf som ser ud til at forme et af mine ynglings mønstre et Bull Flag!


I dag har vi nok fået den bedste nyhed i alt den tid jeg har haft en position i Qyou, i dag fik vi nyheden at de har fået en raklame aftale med Pepsi. Det kan godt være at en aftale med Pepsi ikke lyder af meget, men man skal huske de er en verdens omspændende virksomhed med en omsætning på 63 milliarder og med en af de meste kende brands i verden. At Qyou har fået en aftale så hurtigt med Pepsi er noget jeg personligt først tænke ville komme til at ske (Hvis vi var heldige) i slutningen af i år.

Hvis Qyou kan holde deres barc rating ved lige det næste stykke tid eller måske endda få den højre tror jeg ville kun føre til en lavine af aftaler med lige så store brands, da en aftale med Pepsi vil begynde at lokke flere større virksomheder til, da dette er et godkendelse stempel af Qyou som virksomhed.


I de to nyeste interview med Curt (CEO) lod jeg mærke til at han prøver at give os en mulighed for ca. at regne ud hvad deres omsætning vil kunne ligge på om året.


1 rating point = $175.000 - $800.000


$175.000 - Ville være meget små mediavirksomheder med fokus på yngre mennesker som har et lille portfolio med få kanaler måske endda kun en enkel kanal, disse mediavirksomheder ville ikke kunne tillade sig at tage en høj pris pr. sek. reklamen kører.


$800.000 - Ville være kæmpe mediavirksomheder med et stort portfolio af kanaler, som har fokus på yngre mennesker og som kan tillade sig at sætte en høj pris pr. sek. reklamen kører.


Ud fra dette kan vi kan vi ca. lave en udregning på hvor meget Qyou kommer til at have i omsætning pr. år. (Meget upræcist, men et ca.) Jeg ville ikke sige Qyou er helt lille, men slet ikke i nærheden af at være en kæmpe og solid virksomhed endnu, derfor ville jeg personligt ligge den i lave ende, altså omkring $175 - $225.000 (Dette er bare mit gæt, i må selv vurdere hvad i synes).


Dette ville give Qyou en omsætning som ville ligge i mellem $8,102.500 - $10.417,500. Man skal dog lige huske de ikke har haft denne rating fra starten af året, så det skal også tages med i betragtning, men hvis dette bliver en realitet er det stadig næsten 4-5x mere end de havde i omsætning i forhold til sidste år.


https://finance.yahoo.com/news/q-onboards-pepsi-advertiser-120500114.html

https://finance.yahoo.com/news/q-india-breaks-previous-ratings-144600201.htmlNår vi kigger på grafen, bliver jeg kun mere glad! Lige nu ser det ud til vi er ved at forme et Bull Flag, hvis dette er tilfældet skulle vi gerne komme op og se de $0.7 på mellemlang sigt, tror ikke det kommer til at gå lige så hurtigt som vi så i starten af året, men dette er mit næste mål.
67 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC 16/06/21