crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

S&P 500 ⬇️⬆️ 

Så skete det endelig, S&P 500 faldt ned igennem ema 200, dog kun for et kort øjeblik. Nu er spørgsmålet bare, kan den blive ved med at holde sig over den, normalt plejer man at købe en position eller fylde på hvis man får et kraftigt bounce på ema 200, da det er en af de vigtigste indikatorer i teknisk analyse. Det plejer oftest også at være her en nedadgående trend vender, dog skal man ikke stole blindt på "plejer" for hvis vi kigger på S&P 500 tilbage i 2008 ramte vi også ema 200 og ikke bare en gang men to gange før vi faldt igennem på tredje test. Dette 153 dage senere efter vi ramte ema 200 første gang.


S&P 500


S&P 500 I dag


Hvis man kigger på de to grafer samt deres ema'er så ligner de utrolig meget hinanden (Billede forneden), så lige nu kunne vi godt få et bounce, men regner stærkt med vi kommer til at se en afvisning ved den første røde modstandszone hvorefter vi vil falde ned igennem ema 200 som man så i 2008. Om vi får et bounce eller flere må tiden vise, men tror ikke vores trend vender.


I dag vs 2008


Hvis vi ikke laver et bounce på ema 200 og vores nedadgående trend ikke vender her så skal vi forberede os på et noget længere bear markedet, sidste gang det skete tilbage i 2008 ramte vi først bunden efter 252 dage. Derfra tog det os yderlig 1505 dage før vi kom forbi den gamle top, man skal huske det går hurtigt ned, men langsomt op igen.Derfor mener jeg personligt man skal have is i maven og lade være med at følge flokken som er bange for at misse bunden, vi skal slå en ting fast og det er ingen af os ved hvornår vi rammer bunden, men lige nu er der intet som indikerer vi er ved at vende denne nedadgående trend. Derfor er det bedre at sidde på hænderne og vente på vi får et tydligt tegn på bunden er nået.


 

Dette var bare nogle hurtige tanker om S&P 500 fremtid, men husk ingen siger dette kommer til at ske. Personligt er jeg bare en person som tror 100% på TA og at mennesket aldrig lære af sin historie. Lige nu tror jeg vi er i gang med en gentagelse af historien, men denne gang er det ikke enkel krise, men en bladning af 1930, 1974 og 2008.Pas nu godt på jer selv og jeres hårdt tjente penge. Smid gerne et like og del min blog ❤


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500