crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

S&P 500 og Nasdaq ⬆️⬇️ 

Der er ingen tvivl om at S&P500 og Nasdaq kæmper for deres liv lige i øjeblikket, Hvis vi tager et kig på S&P500 som den første, så kan man se at vi meget hurtigt faldt ned under ema 200 og fik kæmpet os op over igen (Billedet forneden).

Men lige i øjeblikket har vi fået et mindre bounce dog er dette bounce på lav volume samt vi er kraftigt oversolgt, hvis volumen kommer så der er mulighed for vi kommer til at se et større bounce dog tror jeg det bliver et kortvarigt, ligesom det sidste vi havde.En af grundene til jeg regner med det bliver et kortvarigt bounce er vores tidligere støttezone som er flippet til en modstandszone ligger lige over os, og denne modstandszone er vi allerede blevet afvist af en gang tidligere som sende os ned under ema 200 kortvarigt. Derudover er ema 20 begyndt at bevæge sig ind i vores modstandszone (Billede forneden) som også vil begynde at give os modstand og med stor sandsynlighed også begynde at presse os længere ned.Lad os nu sige vi får et bounce fordi vi har ramt ema 200, som ikke ville være en umulighed fordi det som regel er en god ide at fylde på sin position når ema 200 bliver ramt, eller det er i hvert fald en indikatorer som mange trader følger fordi den som hovedregel er en meget stærk støtte. Hvis vi så også arbejder ud fra tanken om at vores modstandszone og ema 20 vil give os meget modstand, så kunne vores graf komme til at lige det der skete tilbage i 2008, bare prøv at tjek de to billeder forneden. Candlestick grafen til venstre er vores graf lige nu og linje grafen til højre er grafen fra 2008.


Billede 1


Billede 2


Derudover er der en anden sjov lille ting som jeg ikke har hørt andre tale om endnu, hvis man zoomer lidt ud på grafen og kigger på de sidste to fald vi har haft sammen med det nye fald vi er begyndt på, så ligner det virkelig meget et mønster man så tilbage i 60-70'erne. Hvis man kigger på de 3 fald fra 60-70'erne, så bliver de større og større hele tiden,


Faldende i procent:


1 - ca. 22%

2 - ca. 37%

3 - ca. 49%Hvis vi kigger på de sidste 2 fald plus det vi har gang i lige nu så minder procent faldene næsten også om hinanden, dog skal man lige havde i baghovedet at ingen mønster i TA er helt ens, det er altid et ca.


Faldende i procent:


1 - ca. 20%

2 - ca. 35%

3 - ca. 50% (Måske)


Og hvis vi går ud fra der kommer et fald og det kommer til at minde om 2008, altså at vi rammer omkring de 50% så ville det passe meget godt ind i forhold til ema'erne samt vores støttezone.


Hvis vi tager et kig på Nasdaq (Billedet forneden) så ligger den stadigvæk og kæmper med næb og klør for at komme op over ema 200 igen, men det ser ud til den har noget af en kamp foran sig da den ligger midt inde i en modstandszone samt ema 20 presser sig tætter på hele tiden. Det ser ikke særlig lovende ud for Nasdaq selvom den de sidste par dage har vundet nogle procenter ind igen, personligt tror jeg vi kommer til at ligge her et stykke tid og måske endda lige kommer til at snige op over ema 200 til ema 20 kommer og presser os længere ned igen.
 

Alt det her er bare tanker som er bygget ud fra hvad vi har set i historien, så anbefaler ikke folk at handle ud fra disse tanker. Pas på jeres penge og lad vær med at løbe dumme risikoer for en hurtig gevinst som ikke findes i dette markedet. Hurtige penge er mere held end det er forstand.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500