Sikke en kedelig dag! Har lukket +75% af mit portefølje.

I dag har jeg valgt at lukke over +75% af mit portefølje da markedet giver mig den samme fornemmelse som jeg havde tilbage i Jan - Feb 20. Denne gang tror jeg bare ikke ema 100 kan støtte os da vi allerede har ramt den så mange gange før.


I dag har jeg lukket:

- DAC

- QUIS

- KIDOZ

- SPN

- Hydract

- NEL

- OG

- MVY

- 50% af QyouGrunden til jeg ikke regner med den kan støtte os denne gang er, at jeg begynder at tro mere på det er en double top vi er ude i. Vi har et stigende salgs momentum og en højre side som er større end den venstre, samt markedet har været nervøst i længere periode. Men det er ikke en double top før vi bryder halslinjen (Blå boks, husk det. Jeg vil personligt ikke selv vente på det sker (Hvis) og har kun beholdt nogle mindre positioner i tilfælde af det bare er endnu en korrektion og vi begynder at forsætte op af i løbet af det næste stykke tid.På samme tid ser det også ud til S&P snart skal have et rigtig grimt fald som den har haft så mange gange før, hvis man kigger på RSI'en (Øverste del) og samlinger med grafen kan man se det er et mønster som går igen hele tiden. Dette er også en af grundene til jeg ikke tør blive i mine positioner og heller vil stå på sidelinjen.Håber i kan bruge mine tanker til noget og pas nu godt på jeres penge, der ingen grund til at tage større chancer end højst nødvendigt, det bliver man ikke rig af ;)


147 visninger2 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle