THE APE ARMY 🦍🚀Dette opslag er mest henvendt til de nye investerer som måske sidder og tænker "Dette har været mit livs fejl investering" og "Jeg mister alt jeg har kæmpet for at spare op" osv.


Bare rolig, nogen af os som efterhånden kan betegnes som old dogs, har prøvet disse ting før. Personligt har jeg selv været igennem flere af disse op og nedture. Disse erfaringer kommer både fra store ting som økonomiske kriser til vilde udsving i small cap aktier som er manipuleret hedgefondene. Husk med tiden lærer man at ride bølgerne og finde ud af hvornår man står med en one in a lifetime opportunity eller står på en synkende skude og i dette tilfælde vil jeg sige det er en one in a lifetime opportunity!


Igennem mit liv som invester (Vil nok mere kalde mig selv spekulant) har jeg selv misset 6 chancer som ville have gjort mig til mange millinær i dag, og der er mange grunde til jeg misset dem (ny i markedet, frygt, mistet fokus, utålmodighed, manglet kapital, etc.). Men pointen er, disse erfaringer har gjort det letter for mig i dag at se hvornår der er en gylden mulighed.


Vi kan godt blive enige om det var en rigtig kedelig dag i går, men husk det hjælper at zoome ud og se det store billede eller kigge på fortiden for at forstå hvad der kommer til at ske i den nærer fremtid. Det er rigtig vores symmetriske trekant blev afkræftet i går og det var noget øv. Men hov! der kom da bare en ny. Husk disse mønster kommer og går hele tiden, og når det ene fejler kommer der et nyt, TA forandre sig hele tiden .


Nye symmetrisk trekant, som er i spil nu ⬇

Derudover ser det også ud til GME er ved at lave et Cup and Handle mønster 🚀


Og hvis dette mønster ikke holder (AMC) og vi skulle falde ned og ramme $30 så husker vi bare at zoome helt ud og tage en dyb indånding, for der har vi også masser af støtte og det ændre stadig ikke på vores mål (short squeeze). Hedgefondene er stadig trængt helt op i en krog, mange af disse hedgefonde gik ind i en short position helt tilbage da AMC kostet under $6 og betaler billioner, ja med et B for at holde disse positioner åbne. Så det kommer vel ikke bag på nogen at dette ikke bliver en let kamp for at få vores short squeeze. Disse hedgefonde vil gøre brug af alle beskidte tricks for at presse prisen ned, men huske det eneste du skal gøre er at købe og holde. Lige nu ejer vi små investerer +80% af alle aktier der er i omløb, nogen informationer peger endda på vi ejer 97%, da hedgefondene har lavet så mange naked shorts. Så tag en dyb indånding, vi har allerede vundet, nu skal vi bare sidde stille og vente 🦍🚀


En anden lille ting jeg vil bringe på banen er jeg ved mange vælger at hoppe ind i forskellige "Reddit aktier" som medierne taler om i øjeblikket, lad vær med at falde for disse nyheder. Det er billige og lette tricks medierne bruger imod folk som ikke bruger timer på at undersøge disse ting. Når man graver lidt i disse aktier kan man se at utrolig mange hedgefonde har call options i disse aktier og ved investorerne flokkes til dem fordi de nævner Reddit og tænker det er den nye GameStop aktie.


Husk dette er et trick, for når prisen er steget nok shorter de den. Da det ikke kræver noget af hedgefondene at pressen prisen ned på disse små aktier og med deres call options tjener de styrende på det. Den sidste måneds tid har de anbefalet utallige "Reddit aktier" (sgmd, phil, vper, imtl, fteg, nok, clov, sndl, nakd, sens, bngo, mvis og atos) og du kan selv kigge dem alle sammen igennem, har selv tjekket en del af dem, jeg vil væde med du finder call options for alle de hedgefonde som sidder fanget i GME og AMC.

Husk alle de penge de tjener på at shorte disse små aktier bruger de på at shorte GME og derfor kan du se prisen fald så voldsomt som vi så i går, disse tricks giver dem mere ammo til at presse prisen længere ned, dette er bare et simpelt og billigt trick som ikke kræver noget af dem da medierne laver alt arbejdet. I skal huske at næsten alle de store business/finas medier i USA har en forbindelse til Citadel som er en af de hedgefonde der er trængt mest op i en krog i GME og AMC.


"Reddit aktier" ⬇ Lad vær med at falde for deres trick.


Lad os kigge på den positive side igen, for det hele er jo slet ikke så skidt som i sikkert går og tror efter i går, prøv at tage et kig på disse to grafer. Til venstre kan i se Volkswagen tilbage i 2008, da den fik et short squeeze og til højre kan i se AMC. For mig ser det ud til vi har noget der minder meget om hinanden, AMC og Volkswagen har også mange ting tilfældes, Volkswagen havde ca. den samme mænge shorts på sig som AMC har nu. Volkswagen havde ca. en short interest på 12.8% og lige nu ligger AMC på 12.31%. En lille forskel man kan finde er i stedet for det var den alm. investorer der købte næsten alle aktier i selvskabet, (som hos AMC) var det Porsche der købte langt de fleste aktier i Volkswagen, men giver det samme resultant i sidste ende, et short squeeze! og med AMC kan vi med sikkerhed også se frem til et gamma squeeze eller to med alle de call options der er.


Volkswagen og AMC ⬇


Men i bund og grund handler alt det her bare om at sidde stille og holde på sine aktier, og hvis man er villig købe flere aktier, da vi kun kan får et short squeeze på denne måde.

Jeg ved det kan være hårdt at se ens investering falde og stige med flere tusind kroner, hvis ikke flere hundreder af tusind kroner. Jeg sidder i båden med jer, og tro mig hele formuen ligge i denne og det er en tung båd, men en one in a lifetime opportunity kommer ikke hver dag, hvis dette udspiller sig efter planen kan det ændre mange menneskers liv. HUSK vi er i den samme båd og de eneste der kan få den til at tippe over er os selv, lige nu er deres bedste taktik imod os divide and conquer, fald ikke for det, så længe vi har hinandens ryg så vinder vi og vi er så tæt på!


Det jeg prøver at sige med det her er, hvis i går i panik zoom ud og se det store billede og husk hvorfor du gik ind i aktien til at starte med. Man kan hurtigt miste fokus når man befinder sig i en aktie med disse udsving og ville ønske jeg kunne sige det blev mere stabilt herfra, der må jeg nok skuffe jer. Kan kun forstille mig det bliver værre da hedgefondene snart løber tør for tid og vil tage alle beskidte tricks i brug for at få jer til at sælge ud, men det er jo bare godt for os, det betyder vi er tæt på 😉 HUSK det er gratis at holde, det er ikke os det skal betale billioner om ugen for det.


HOLD STRONG APE ARMY 🦍🚀

192 visninger7 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle