crossorigin="anonymous"> crossorigin="anonymous">
 

Total afvisning 🩸 

I mens jeg sidder og skriver dette blog indlæg er Nasdaq blevet afvist hårdt af sin tidligere støttezone som nu er flippet til en meget stærk modstand. Grunden til dette er en stærk modstandszone nu er vi har fundet meget støtte i dette område på vej op, altså vi har ligget og bevæget os sidelæns her i et stykke tid, men også fordi ema 200 befinder sig i dette område som også har afvist os. Så for at kunne bryde op igen skal vi både igennem støttezonen og ema 200 som ikke bliver en let opgave og slet ikke med så meget usikkerhed som er i verden i øjeblikket.


Hvis man kigger på Nasdaqs graf ser den forfærdelig ud, og analytiker som siger andet prøver bare at sælge artikler, det er der ingen tvivl om.


Jeg tvivler personligt slet ikke på vi inden for meget kort tid ligger nede i vores næste støttezone som er vores tidligere top inden Covid ramte verden med storm. Men det er heller ikke underligt det hele falder fra hinanden, det eneste alle lande gør i øjeblikket for at bekæmpe inflationen er ved at smide flere penge problemet og det er det eneste man ikke skal gøre for at bekæmpe inflation, det er 101 i økonomibogen. For at bekæmpe dette problem skal vi have høje priser fordi vi skal have brændt alle de penge af som er blevet printet under pandemien, derfor vil det kun blive værre så længe de smider flere penge ud i samfundet for at hjælpe folk, men det bliver en kæmpe bjørne tjeneste i sidste ende.


Bare tag den store inflationspakke Tyskland vil komme med (Billede forneden), det kommer ikke til at hjælpe på sigt at smide flere milliarder ud i samfundet når det er der problemet ligger.

Jeg begynder personligt at blive irriteret på medierne når de bliver ved med at påstå at inflationen skyldes energi krisen og krigen med Rusland, når vi alle ved problemet allerede opstod da USA begynde at printe penge på livet løs i 2019-20. Energi krisen og krigen med Rusland har helt klart en effekt på inflationen, men det er ikke der problemet opstod, men fra den forfærdelige pengepolitik USA snart har ført i flere år, nu har konsekvenserne bare indhentet dem og vi alle mærker resultatet af det."The time of easy money is gone"

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

S&P 500