Ugentlig opdatering 16/04/21Denne gang bliver det en lidt kortere udgave da jeg har lidt travlt med noget fødselsdags planlægning, men håber i kan bruge den alligevel.


Jeg har kun billeder af den D view med denne gang da det er lettest at vise på dem, men jeg har taget den W view med i mine vurderinger. På den W view ser alle graferne stadig gode og sunde ud, der er dog nogen af dem som nok skulle lidt længere ned for det skulle være rigtig godt, men om de kommer det eller bare forsætter må tiden vise.


Mange af de mønstre vi er ved at forme nu er nogle som kommer til at tage længere tid at fuldføre, så vi skal forberede os på vi nok kommer til at falde stille og roligt, eller køre sidelæns et godt stykke tid endnu før vi skal op af.


Datable Technology Corporation (DAC.V)


Det ser stadig ud til vi er i en opadgående kanal og vi er på vej ned mod bunden, det kan tage lidt tid endnu før vi rammer og skal op af igen, hvis bunden holder. Jeg regner dog med bunden holder da vi kommer til at have ema 100 som støtte dernede.


Engagement Labs Inc. (EL.V)


Der er desværre ikke så meget at sige til EL i øjeblikket, den er stadig i gang med at færdig gøre den sidste del af sit mønster ser det ud til. Vi må bare have tålmodighed og se hvad der sker.


Good natured Products Inc. (GDNP.V)


Lige nu ser det ud til vi er ved at forme en opadgående trekant, og vi er nede og ramme bunden i øjeblikket. Jeg regner dog med denne bund kommer til at holde da vi har ema 100 til at holde os oppe og inde i mønsteret. Hvis ema'en gør sit job skulle vi gerne begynde at fortsætte op af indenfor kort tid.


Kidoz Inc. (KIDZ.V)


Lige nu kan jeg se to mønstre, vi kan være ved at forme en opadgående trekant eller en symmetrisk trekant, men lige meget hvilken en af dem det er, så skal vi op af. Men det sker selvfølgelig kun hvis vi kan holde os inde i dem, og lige nu ser det ud til vi får støtte af ema 50 som har hjulpet os en gang før.


Killi Ltd. (MYID.V)


Kille er kommet med en rigtig god nyhed i denne uge som kan skabe mere opmærksomhed til denne lille diamant, men regner stadig ikke med der kommer til at ske det helt store før vi kommer til at se nogle gode regnskaber.

Lige nu ligger vi stadig bare i vores sidelæns kanal som vi har gjort siden november og bliver vi højst sandsynligt ved med frem til Q 2 - 3.


Moovly Media Inc. (MVY.V)


Vi har været ned og ramme vores gyldne fib og ema 100 som har givet os støtte, jeg håber disse to indikatorer kan holde os oppe så vi kan blive ved med at følge vores opadgående linje, som vi har fundet støtte hos flere gange. Problemet med MVY er at den ikke har fået opbygget nogle stærke støttezoner på vej op, og derfor har vi desværre heller ikke nogle stærke støttezoner på vej ned.


NEL ASA (NEL)


Jeg har ikke så meget at sige til NEL, det er en fantastisk virksomhed som kan deres kram og tror langsigtet på dem. Lige nu regner jeg med denne TA og det er en der gerne skulle holde året ud, da jeg regner med vi rammer dette mål i løbet af dette år eller i starten af næste.


Organic Garage Ltd. (OG.V)


Vi har ramt vores gyldne fib, men tror godt lige vi kan komme ned og ramme ema 200 for at samle styrke før vi forsætte op af igen. Jeg har selv sat en købsordre i dette område og håber på den bliver udfyldt. Vi er i øjeblikket kraftigt oversolgt og dette salg er sket med en meget lav volume, derfor gætter jeg også på vi kommer meget hurtigt op af igen lige så snart vi har ramt bunden og volumen kommer tilbage.


Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)


QUIS er stadig ved at forme en meget smuk symmetrisk trekant som jeg personligt regner med kommer til at give et rigtig godt afkast (ca. 50%) når den bekræftes (Dette sker når vi bryder ud med en kraftig volume). Lige nu ser det ud til vi bliver ved med at få støtte af ema 50 hver gang vi mister ema 20, dette er et rigtig godt tegn også fordi ema 50 følger vores mønster.


QYOU Media Inc. (QYOU.V)


Vi har fået nogle rigtig fantastiske nyheder i denne uge og selv om kursen ikke reflekterer det skal det ikke undervurderes, disse nyheder kommer til at have en kæmpe effekt på deres regnskaber da større selvskaber begynder at lægge mærke til Qyou. Tror desværre først vi kommer til at se hvor stor effekt disse nyheder har haft på selvskabet når vi ser de næste Q rapporter, derfor må vi væbne os med tålmodighed og lade deres fantastiske CEO gør sit arbejde.


Jeg regner med vi kommer til følge vores opadgående linje da vi har haft støtte på den 2 gange før og hver gang vi har ramt er vi blevet presset op af. Vi har også stadig alle vores ema'er under os som kommer til at hjælpe os op af, det kunne også godt se ud til ema 20 er begyndt at følge vores opadgående linje som ville være et rigtig godt tegn.


Snipp Interactive Inc. (SPN.V)


Der sker ikke det store med SPN, men det ser ud til vi er i gang med at forme en symmetrisk trekant (Super godt), og hvis man kigger på den kan man se den kommer til at tage tid at fuldføre. Vi har alle vores ema'er under os som er et godt tegn, jeg håber disse ema'er bliver ved med at lægge og presse os op af det næste lange stykke tid, hvis de skulle svigte har vi heldigvis ema 100 som følger bunden af vores mønster.Beklager den korte udgave, men håber i kan bruge den alligevel og i får en fantastisk weekend :D


120 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC 16/06/21