Update på tidligere blog indlæg (Index)


Dette blog opslag er en lille opdatering på de forskellige index og hvordan jeg ser dem efter denne uge.


I denne uge er det begyndt at se helt lovende ud efter de grønne dage, men det forandre stadig ikke mit syn på hvor jeg tror markedet skal hen. Alle index er i øjeblikket overkøbt på nær Nasdaq samt de er ved at skifte til salgs signal på MACD'en.


Personligt tror jeg det er Nasdaq som bliver den første domino brik som vælter og starter kædereaktion der vælter de andre markeder. Lige nu ligner det Nasdaq har lavet en klassisk double top, og tror kun det er et spørgsmål om tid før vi bryder halslinjen (Vandret lilla linje) når/hvis dette sker er mit mål ema 50 som lige nu ligger omkring $12.000.


Dette er bare min mavefornemmelse, da jeg synes Nasdaq lige nu har mange lighedstræk med den gang den dykket på grund af dot.com boblen i 1999-2000. Tror dog slet ikke det bliver så slemt, tror højst vi skal ned til ema 50 og så må jeg vurdere det derfra (Hvis vi kommer derned).


NASDAQ


S&P 500


DJI


DAX
Håber i kan bruge det til noget, og i må have en dejlig weekend 😀

48 visninger5 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle