Weekly update 02/05/21
Mit portefølje er nu oppe med +70% for i år. De sidste dage er det Qyou som hovedsageligt har trukket mig op, da de andre positioner ikke har gjort så meget andet end at kører sidelæns.QYOU Media Inc. (QYOU.V)


Lige nu kæmper vi ema 200 som stadig er svær for os at at bryde igennem da det er en tidligere top og en psykologisk modstand. Det kunne godt ligne vi komme til at bryde igennem i løbet af næste uge, da vi har været nede og teste vores modstand som nu er blevet bekræftet som støtte, samt det var en svag afvisning vi fik af ema 200 ellers vil jeg gætte på vi kommer til at kører sidelæns til vi rammer vores opadgående linje.Kidoz Inc. (KIDZ.V)


Nu er det 3 gang vi har været oppe og teste toppen af den symmetriske trekant, jeg regner med vi kommer ned i midten af vores støtte områder hvor ema 50 befinder sig før vi får kræfter til at bryde ud i 4 forsøg.Datable Technology Corporation (DAC.V)


Vi følger stadig vores opadgående kanal som vi ligger i bunden af i øjeblikket. Vi har haft en del besvær med at komme højere op i den, da vi ikke har kunne flippe vores modstands zone til støtte endnu. Jeg tror først vi kommer til at bryde modstanden når vi bliver klemt mellem bunden og modstands zonen.Good natured Products Inc. (GDNP.V)


Lige nu er jeg ikke glad for vi har mistet vores opadgående linje samtidig med vi har mistet vores ema 100. Dette kunne godt gå hen og blive rigtig skidt da næste stop ville være nede omkring 0.80 - 0.85, det eneste som jeg er glad for lige nu er vi stadig har vores støtte zone som vi ligger ovenover. Lige nu vil jeg vente og se hvad der kommer til at ske i næste uge, da det ville kunne give et tegn på hvor vi skal hen i den nære fremtid.Moovly Media Inc. (MVY.V)


Kunne godt se ud til vi skal lidt længere ned, da jeg tror vi skal ned og teste den opadgående linje som vi forladte i vores kraftige kurs stigning tilbage i januar - februar, dette ville også passe godt med hvor vores støtte zone er samt ema 200.Killi Ltd. (MYID.V)


Denne bestand har jeg stadig store forventninger til, men som sagt mange gang før tror jeg ikke der kommer til at ske noget før august - september hvor vi skal se Q2 og Q3.

Som man kan se kører vi stadig mest sidelæns i vores kanal med større udsving en gang i mellem som skaber det mønster vi befinder os i. Dette mønster (nedadgående trekant) plejer at være et bearish mønster, men med alle deres nyheder og med de forventeringer de har tror jeg ikke vi kommer til at falde igennem bunden.NEL ASA (NEL)


Jeg regner stærkt med at vi bliver ved med at forsætte op af i denne opadgående kanal som vi har gjort siden maj sidste år. Jeg vil dog gerne have der kommer et større købs momentum indenfor de næste 2 uger, så vi kan blive skubbet væk fra bunden af kanalen og teste vores modstands zone igen.Organic Garage Ltd. (OG.V)


Lige nu ser det ud til vi har fundet bunden som ligger i vores støtte zone hvor ema 200 også befinder sig. Jeg regner med vi kommer til at følge den opadgående linje, da vi også har et stigende købs momentum og vi efterhånden har været oversolgt længe.Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)


Det ser stadig ud til vi er i en opadgående trekant, men for at dette mønster skal holde skal vi have en kraftigt købs volume i starten af ugen ellers mister vi vores mønster. Hvis dette mønster ikke holder gætter jeg på vi er ved at lave en gentagelse af det der skete tidligere (Markeret med cirkel).Snipp Interactive Inc. (SPN.V)


Vi ligger stadig inde i vores symmetriske trekant som vi har fulgt siden februar, lige nu har vi ramt bunden af den som vi har gjort en gang tidligere. Jeg håber vi kommer til at se en kraftig volume i starten af næste uge som ville kunne sende os op imod toppen igen, så vi ikke falder ud af mønstret.Engagement Labs Inc. (EL.V)


Vi er stadig i gang med at udforme et cup and handle mønster, hvor vi mangler den sidste del, som er et handle. Gætter på der kommer til at gå 14 dage endnu, før vi kommer til at se en forandre, da der stadig er et stabilt salgs momentum. I fredags fik vi et dårligt års regnskab, men går ud fra dette er indregnet i kursen i forvejen.Håber i kan bruge mine tanker og i må have en god handelsdag i morgen 😊 smid gerne et like og del opslaget ❤

171 visninger7 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle