Weekly update 09/05/21Jeg har ikke lavet en TA på Hydract, da denne aktie kun lige er kommet på markedet.Datable Technology Corporation (DAC.V)


Lige nu ser det ud til vi overordnet er i en opadgående kanal, men på samme tid befinder os i en lille faldene kanal, som vi gerne snart skulle bryde ud af. Oftest bevæger kursen sig sidelæns ud af disse kanaler og det kunne godt se ud til det er ved at ske. Når dette sker, regner jeg med vi kommer til at se en gentagelse af den tidligere faldene kanal.

Vi har stadig alle vores ema'er under os og det ser ud til ema 20 og 100 holder os oppe som de har gjort siden december sidste år.
Engagement Labs Inc. (EL.V)


Vi befinder os stadig i den sidste del af vores cup and handle mønster, som vi har gjort siden februar. Lige nu er vi kommet så langt ned at jeg gerne vil se en kraftig volume og gerne i den kommende uge eller i næste, hvis dette ikke sker, vil jeg gætte på dette mønster er afkræftet.
Good natured Products Inc. (GDNP.V)


Det er svært at sige hvad der skal ske med GDNP da vi er i et mønster som typisk er et Bearish mønster som ender med man falder ud af bunden. Jeg tror dog stadig vi skal op af, da vi har haft mange gode nyheder og ema 100 er under os samt MACD'en viser vi har et stigende købs momentum. Hvis dette ikke sker, skal vi ned og have støtte i vores støtte zone samt af ema 200.
Kidoz Inc. (KIDZ.V)


Det lykkes ikke at bryde ud i sidste uge, da vi aldrig fik den volume vi skulle bruge. Derfor regner jeg stadig med vi følger min gamle TA, hvor vi skal ned og have støtte af ema 20 eller måske bare i vores støtte zone, før vi gør endnu et forsøg på at bryde ud af den symmetriske trekant.
Moovly Media Inc. (MVY.V)


Vi befinder os stadig i en faldende kanal, som vi har været i siden midt marts. Lige nu ligger vi i vores støtte zone med ema 200 lige nede under som holder os oppe, jeg regner med vi vil begynde at bevæge os sidelæns herfra og ud af kanalen, hvorefter vi vil begynde vores bevægelse op af igen.
Killi Ltd. (MYID.V)


Der er ikke sket de store forandringer i vores graf siden sidste TA og regner stadig med vi kommer til at se et opsving når Q2 - Q3 kommer ud. Lige nu er der kun en ting jeg ikke kan lide og det er vi ikke har fået et kraftigt hop efter vi ramte ema 100, som vi har gjort tidligere gange. Men vi må vente og se hvad der kommer til at ske i næste uge, håber dog på vi kan presse os op i den sidelæns kanal igen.
NEL ASA (NEL)


Det ser stadig ud til vores gamle støtte zone holder, som er et rigtig godt tegn. Lige nu regner jeg med vi kommer til at følge vores ema 100 op af til vi bliver presset igennem vores modstands zone igen.
Organic Garage Ltd. (OG.V)


Når vi kigger på grafen, kan vi se at OG har ligget i en faldende kanal siden februar, og de sidste 3 uger er vi så småt begyndt at bevæge os sidelæns igennem vores støtte zone med ema 50 under os. Jeg regner med dette vil forsætter eller vi så småt begynder at stige til vi bryder ud af den faldende kanal.
Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)


I sidste uge lykkes det os at bryde ud igennem toppen af vores opadgående trekant og ramme $1.97 før vi blev afvist, jeg regnet med dette ville ske da $2 er et psykologisk tal. Nu ser det ud til vi skal ned og teste toppen af trekanten før vi forsætter op af, som er helt almindeligt med en opadgående trekant.

For folk der ønsker at komme med i denne aktie, vil jeg sige køb når vi rammer toppen af trekanten, hvis der kommer en kraftig købs volume, da dette vil bekræfte vi er brudt igennem (Vi må ikke falde igennem den øverste linje af trekanten).
QYOU Media Inc. (QYOU.V)


Lige nu følger Qyou stadig min tidligere TA, jeg regner stadig med vi kommer til at køre sidelæns inde i den mørkeboks imellem ca. 0.39 - 0.46 til vi rammer vores opadgående linje.

Hvis man kigger på det andet billede (D view), kan man se vi får støtte af ema 20 som stille og roligt presser os op, jeg tror dette vil blive ved til vi bliver presset igennem vores modstands zone som kommer til at ske med en kraftig volume, som sender os over $0.5.
Snipp Interactive Inc. (SPN.V)


SPN følger stadig den symmetriske trekant som den har ligget inde i siden marts, og hvis man kigger på ema 20 som støtter os, kan man se den følger bunden af vores mønster. Inden for de næste 2 uger vil jeg gerne se en kraftig købs volume som vil få os til at bryde ud af den symmetriske trekant og teste vores modstand, hvis dette ikke sker, tror jeg vi kommer til at bryde ned igennem og skal finde støtte i vores gamle støtte zone.Håber I kan bruge mine tanker til jeres egen DD. I må meget gerne give et like og dele opslaget, hvis I finder det brugbart 😀

94 visninger4 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle