Weekly update 10/04/21Nu når jeg efterhånden har fået så mange positioner i mit portefølje, bliver jeg nødt til at udvælge nogle stykker at lave en opdatering på, i stedet for at gøre det med alle, da dette tager timer at lave. Jeg prøver noget nyt hvor jeg skriver en lille beskrivelse af hvad jeg ser ske og hvad jeg regner med kommer til at ske (efterspørgsels for nogle følgere). Dem jeg vælger fra bliver de positioner hvor der ikke sker så meget og der ingen forandre er og hvor de stadig holder sig til min tidligere TA.


I denne opdatering har jeg valgt disse fra, da jeg ikke ser de store forandringer og ville komme til at skrive det samme som i sidste uge. Man kan altid kigge på sidste uges opdatering.


- Spectra7 Microsystems Inc. (SEV.V)

- Engagement Labs Inc. (EL.V)

- Killi Ltd. (MYID.V)

- Nel ASA (NEL)


Jeg vælger at tage disse to i næste uge, da jeg lige har lavet et større opslag omkring dem og hvad jeg tænker der kommer til at ske det næste stykke tid.


- Kidoz Inc. (KIDZ.V)

- Quisitive Technology Solutions, Inc. (QUIS.V)QYOU Media Inc. (QYOU.V)


Det var dejligt vi fik større nyheder i denne uge, men det ser ikke ud til vi var klar til at tage afsted endnu. Jeg var også ude og sige jeg personligt ikke regnet med det kom til at have den store effekt da grafen ikke siger vi skal afsted endnu.


Som man kan se ligger vores ema 20 og 50 ret faldt og bliver presset godt sammen, men det tegn jeg mangler er et skarpt sving op af fra dem. Jeg håber vi kommer til at få et i næste uge så vi stadig følger vores opadgående linje som vi har fulgt siden december sidste år. Vores store udfordring ligger lige nu i den modstandszone vi kæmper med (Midterste røde boks) det er den stærkeste modstand vi har på vejen op, så vi kommer nok til at kæmpe en del med den før vi kommer igennem.


Hvis vi kigger på RSI har vi stadig masser af plads til at falde og stige, men hvis vi kigger på MACD'en får vi et signal om det er op af vi skal, da vi har et stigende købs momentum.
Moovly Media Inc. (MVY.V)


Vi har haft mange gode nyheder fra Moovly det sidste stykke tid, men vi har haft brug for denne korrektion i kursprisen og nu ser det ud til vi har ramt det gyldne fibonacci tal (0.618), det er oftest dette tal vi rammer når en korrektion stopper og trenden begynder at vende igen. Vi skal huske det er virkelig sundt for en aktie at have en korrektion når den har haft så voldsom en stigning på så kort tid som Moovly har haft.


Når vi kigger på RSI'en er vi stadig mere solgt end købt så der er masser af plads til yderlig stigning i prisen, og MACD'en har givet et signal om en vending i trenden, men det har vi dog set den gøre et par gange før uden nogen effekt samt volumen er faldene som kan indikere at denne stigning vi så i fredags et dead cat bounce. Hvis denne stigning er et dead cat bounce kommer vores faldende trend til at forsætte i den kommende uge, men det må tiden vise. Hvis det viser sig ikke at være et dead cat bounce, kommer vi til at skulle kæmpe med ema 20 og 50 som lige nu ligger over os.


Jeg håber vi kommer til at se en kraftigere købs volumen end vi havde i fredags da dette vil afkræfte min ide om et dead cat bounce og vi her efter kommer til at bevæge os sidelæns så ema 20 og 50 kan følge stille og roligt med ned mens vi kan få stabiliseret en solid bund hvor vi kan samle kræfter til at forsætte op af igen.Good natured Products Inc. (GDNP.V)


Der har ikke været de store nyheder for Good natured products på det sidste, men det begynder at se ud til vi har fundet bunden. Lige nu har vi kæmpet os godt op i modstanden, dog har volumen ikke været stigende, men den har i det mindste været nogenlunde stabil i sidste uge, jeg håber på vi får en kraftigere volumen i næste uge så vi kan kæmpe os ud af modstanden. Det kunne godt tyde på der ikke kommer til at gå lang tid før vi tager afsted nu hvor ema 20 og 50 er begyndt at presse kursen op som kan ses på billedet, MACD'en indikere også at vi har et stigende købs momentum.


Jeg regner med vi kommer til at følge vores opadgående linje, dette ville også passe med ema 20 og 50 som er begyndt deres tur op af, hvis vi er heldige kan det se ud til vi snart skal op og teste modstanden ved $2 igen som jeg personligt ser mere som en psykologisk modstand end noget andet, da det er et ukendt område for os og vi ikke tidligere har lavet en modstands zoner der.


Datable Technology Corporation (DAC.V)


Det ser ud til vi i øjeblikket befinder os i en opadgående kanal og husk "The trend is your friend". Lige nu har vi ramt bunden af den og er blevet presset op igen med kraft, som er et rigtig godt tegn, dette viser vi stadig befinder os i en opadgående kanal.


Vi har ema 20 og 50 som støtte der presser os op igennem kanalen og ema 100 som ekstra støtte når vi falder igennem ema 20 og 50 som er sket engang før. RSI'en ligger et neutralt sted så vi har masser af plads til at stige endnu samt MACD'en giver os et signal til at salgs momentummet er faldende som yderlig giver os et tegn til vi nu skal længere op i kanalen.Snipp Interactive Inc. (SPN.V)


Når vi kigger på Snipp kunne det godt se ud til vi også befinder os i en opadgående kanal, og lige nu kæmper vi med den tidligere modstand som vi ikke har kunne bryde igennem. Jeg regner personligt med vi kommer til at bryde modstanden næste gang, hvis dette ikke sker bliver vi højst sandsynligt skubbet ud af kanalen, da vi ikke har meget plads tilbage. Lige nu har vi ema 20 og 50 liggende lige under os, som jeg regner med får os presset igennem ved næste forsøg. Det er en svag modstand vi har, men Snipp har næsten ingen volumen, så selv en svag modstand kan være hård for den.Organic Garage Ltd. (OG.V)


Vi er stadig i gang med at forme en faldende trekant som ikke er et godt mønster, men håber på dette kan nå at blive lavet om endnu, det afhænger af hvordan den kommer til at reagerer når vi forhåbentlig kommer op og ramme toppen igen. Hvis vi får en afvisning der tænker jeg at lukke min position og komme ind igen senere, da vi højst sandsynligt kommer til at falde ud af bunden på trekanten. Lige er det kun ema 100 som holder os hoppe og det kan være vi er så uheldige at vi bryder igennem bunden i næste uge uden at få chancen for at teste toppen af igen.


Det positive er at volumen er faldene og vi er oversolgt samt MACD'en er lige ved at vende til et købs signal. Dette kan betyde der ikke er flere som sælger ud nu og vi måske er ved at vende, så vi får muligheden for at teste toppen af igen.Håber i kan bruge alle mine tanker 😁 smid gerne et like ❤ og inverter gerne nogle flere personer som synes denne side kunne være spændende.


Og et shout out til coolstockdk som er begyndt at udnytte forummet! Mega fedt at se, håber i andre vil følge trop og få gang i en fantastisk diskussion om gode investerings muligheder 🙌


227 visninger15 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

AMC 16/06/21